Εποξειδικές, πολυουρεθανικές βαφές δαπέδων – τοίχων

   Αντισκονικές επιστρώσεις

εποξειδική βαφή δαπέδου 1

Τα συστήματα αυτά επιτρέπουν να έχουμε μία προστασία από κυκλοφορία πεζών και ελαφρών οχημάτων με λαστιχένιες ρόδες. Δεν σκονίζουν,προστατεύουν από λάδια, λίπη, καύσιμα, μολυσματικές ουσίες, πλένονται με ζεστό νερό, ατμό, απορυπαντικά και αντιστέκονται σε αραιωμένα διαλύματα οξέων,αλκαλίων,αλάτων.

Επιστρώσεις πολυουρεθανικές με διαλύτες

εποξειδική βαφή δαπέδου 10εποξειδική βαφή δαπέδου 12

Τοποθετούνται για κατασκευή δαπέδων,που θα χρησιμοποιηθούν για καταστήματα, αποθήκες, εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων, χώρους καυστήρων, διαδρόμων, ψυγείων, εργαστηρίων της βιομηχανίας τροφίμων, αθλητικούς χώρους.

Επιστρώσεις εποξειδικές υδατοδιαλυτές

εποξειδική βαφή δαπέδου 3εποξειδική βαφή δαπέδου 4

Ιδανικές για εφαρμογή σε κλειστό περιβάλλον,κατάλληλες για τρόφιμα, εύκολος καθαρισμός, ωραία επιφάνεια, μεγάλη αντοχή σε πλύσιμο με καθαριστικά και απολυμαντικά, ανθεκτικές σε αραιωμένα διαλύματα οξέων και αλκαλίων. Καλή συνεκτικότητα,δυνατότητα εφαρμογής και σε ελαφρώς υγρές επιφάνειες.

 Επιστρώσεις πολύχρωμες
Πολύχρωμες επιστρώσεις με όψη απομίμησης μαρμάρου,διακοσμητικές καλή αισθητική. Για εκθέσεις,εμπορικά κέντρα,καταστήματα,εισόδους εργοστασίων κ.λ.π.

εποξειδική βαφή δαπέδου 5 εποξειδική βαφή δαπέδου 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εποξειδικές, πολυουρεθανικές βαφές δαπέδων – τοίχων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ Το πρόβλημα της ανερχόμενης υγρασίας είναι πολύ σημαντικό στις υπόγειες κατασκευές αλλά και στις κατασκευές που απλώς επικάθηνται του φυσικού εδάφους.Η συμπεριφορά των τριχοειδών δημιουργεί άνοδο της υγρασίας μέχρι και ένα μέτρο πάνω από την στάθμη του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, με απότέλεσμα τις αποκκολλήσεις των σουβάδων και την είσοδο του νερού. Πολύ περισσότερο όταν είμαστε πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος όπου συναντούμε αρνητικές υδροστατικές πιέσεις αναλόγως του βάθους μέχρι και 10ατμ. Τις περιπτώσεις αυτές συναντούμε σε όλα τα υπόγεια κτίσματα από σκυρόδεμα ή τοιχοποιείες, και κυρίως σε περιοχές κοντά στη θάλασσα αλλά και σε όλες τις δεξαμενές σκυροδέματος που περιέχουν νερό πόσιμο, θαλασσινό, τροφικές διαλύσεις, απόβλητα, πισίνες, βιολογικούς  κ.λ.π. Το πρόβλημα λύνεται με την εφαρμογή ειδικών τσιμεντοειδών ατεγανωτικών κονιαμάτων ατην αξωτερική ή ακόμη καιεκ των υστέρων στην εσωτερική πλευρά των εκτεθειμένων επιφανειών, αφού ακολουθηθεί η κατάλληλη προεργασία, όπως φαίνεται στα κατωθι σκαριφήματα. στεγανοποίηση υπογείου 2στεγανοποίηση υπογείου 1ανερχόμενη υγρασία τοίχων 1 στεγανοποίηση επένδυση πισίνας 1 Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, κατάλληλα για συνεχή επαφή με πόσιμο νερό και συνοδεύονται με πιστοποιητικά ποιότητας από Διεθνείς Οργανισμούς.