Στεγανοποιήσεις δωμάτων με μεμβράνες PVC – EPDM

Στεγανοποιήσεις δωμάτων με μεμβράνες PVC – EPDM
Τα φύλλα ενώνονται μεταξύ τους με θερμοσυγκόληση  με Lister διπλής ραφής (τύπος Giscotherm ) ή με διπλές αυτοκόλλητες ταινίες ( τύπος Giscolene ).

Τα ελαστομερή θερμoπλαστικά πολυμερή τους προσδίδουν στις μεμβράνες έξοχες ιδιότητες και τις καθιστούν κατάλληλες για κάθε τύπο στεγανοποίησης.

 

Τα πλεονεκτήματα των μεμβρανών PVC – EPDM:

 Εύκολη τοποθέτηση.
Η σύνθεσή τους μας  επιτρέπει την εύκολη ένωση και διαχωρισμό τους με ζεστό αέρα.

Υψηλή αντοχή σε γήρανση.
Με ειδική χημική σύνθεση χωρίς πτητικούς πλαστικοποιητές παραμένουν ανεπηρέαστες από την πάροδο του χρόνου και διατηρούν αναλλοίωτες τις ιδιότητές τους.

Φιλικές προς το περιβάλλον και πλήρως ανακυκλούμενες.
Περιέχουν μόνο άνθρακα και Υδρογόνο. Δεν περιέχουν επικίνδυνα στοιχεία όπως χλώριο, μόλυβδο ή βαριά μέταλλα.

 

Πίσω

Στεγανοποιήσεις δωμάτων με μεμβράνες PVC – EPDM

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ Το πρόβλημα της ανερχόμενης υγρασίας είναι πολύ σημαντικό στις υπόγειες κατασκευές αλλά και στις κατασκευές που απλώς επικάθηνται του φυσικού εδάφους.Η συμπεριφορά των τριχοειδών δημιουργεί άνοδο της υγρασίας μέχρι και ένα μέτρο πάνω από την στάθμη του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, με απότέλεσμα τις αποκκολλήσεις των σουβάδων και την είσοδο του νερού. Πολύ περισσότερο όταν είμαστε πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος όπου συναντούμε αρνητικές υδροστατικές πιέσεις αναλόγως του βάθους μέχρι και 10ατμ. Τις περιπτώσεις αυτές συναντούμε σε όλα τα υπόγεια κτίσματα από σκυρόδεμα ή τοιχοποιείες, και κυρίως σε περιοχές κοντά στη θάλασσα αλλά και σε όλες τις δεξαμενές σκυροδέματος που περιέχουν νερό πόσιμο, θαλασσινό, τροφικές διαλύσεις, απόβλητα, πισίνες, βιολογικούς  κ.λ.π. Το πρόβλημα λύνεται με την εφαρμογή ειδικών τσιμεντοειδών ατεγανωτικών κονιαμάτων ατην αξωτερική ή ακόμη καιεκ των υστέρων στην εσωτερική πλευρά των εκτεθειμένων επιφανειών, αφού ακολουθηθεί η κατάλληλη προεργασία, όπως φαίνεται στα κατωθι σκαριφήματα. στεγανοποίηση υπογείου 2στεγανοποίηση υπογείου 1ανερχόμενη υγρασία τοίχων 1 στεγανοποίηση επένδυση πισίνας 1 Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, κατάλληλα για συνεχή επαφή με πόσιμο νερό και συνοδεύονται με πιστοποιητικά ποιότητας από Διεθνείς Οργανισμούς.