ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΚΟ.ΝΒΑ

Επισκευή φθαρμένων δαπέδων σε ψυκτικο θάλαμο και προθαλαμο στις εγκαταστάσεις της κονσερβοποιείας Βορείου Αγαίου ΚΟΝ.ΒΑ, στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

Επισκευή φθαρμένων δαπέδων σε ψυκτικο θάλαμο και προθαλαμο στρις εγκαταστάσεις  της κονσερβοποιείας Βορείου Αγαίου ΚΟΝ.ΒΑ, στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

Εγινε αποξήλωση με κρουστικα μηχανηματα των φθαρμενων τμημάτων  σε βάθος περιπου 10cm, γέμισμα με με το επισκευαστικο κονιαμα υψηλών αντοχων VIMACRETE POWERTH της VIMATEC, αστάρωμα με VIMEPOX BARRIER της VIMATEC καταλληλο για υγρα υποστρώματα και φραγμα υγρασίας μεχρι 10atm, και ακολούθησε η διάστρωση του αυτοεπιπεδούμενου εποξειδικού ρητινοκονιάματος VIMEPOXFLOORING της VIMATEC SA. τριών συστατικών ( ρητίνη, καταλύτης και αδρανή ), με ειδικές οδοντωτές σπάτουλες με κατανάλωση περίπου 4,50Kg/m2 σε πάχος 3mm.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΚΟ.ΝΒΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ Το πρόβλημα της ανερχόμενης υγρασίας είναι πολύ σημαντικό στις υπόγειες κατασκευές αλλά και στις κατασκευές που απλώς επικάθηνται του φυσικού εδάφους.Η συμπεριφορά των τριχοειδών δημιουργεί άνοδο της υγρασίας μέχρι και ένα μέτρο πάνω από την στάθμη του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, με απότέλεσμα τις αποκκολλήσεις των σουβάδων και την είσοδο του νερού. Πολύ περισσότερο όταν είμαστε πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος όπου συναντούμε αρνητικές υδροστατικές πιέσεις αναλόγως του βάθους μέχρι και 10ατμ. Τις περιπτώσεις αυτές συναντούμε σε όλα τα υπόγεια κτίσματα από σκυρόδεμα ή τοιχοποιείες, και κυρίως σε περιοχές κοντά στη θάλασσα αλλά και σε όλες τις δεξαμενές σκυροδέματος που περιέχουν νερό πόσιμο, θαλασσινό, τροφικές διαλύσεις, απόβλητα, πισίνες, βιολογικούς  κ.λ.π. Το πρόβλημα λύνεται με την εφαρμογή ειδικών τσιμεντοειδών ατεγανωτικών κονιαμάτων ατην αξωτερική ή ακόμη καιεκ των υστέρων στην εσωτερική πλευρά των εκτεθειμένων επιφανειών, αφού ακολουθηθεί η κατάλληλη προεργασία, όπως φαίνεται στα κατωθι σκαριφήματα. στεγανοποίηση υπογείου 2στεγανοποίηση υπογείου 1ανερχόμενη υγρασία τοίχων 1 στεγανοποίηση επένδυση πισίνας 1 Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, κατάλληλα για συνεχή επαφή με πόσιμο νερό και συνοδεύονται με πιστοποιητικά ποιότητας από Διεθνείς Οργανισμούς.