Αυτοεπιπεδούμενα εποξειδικά πολυουρεθανικά δάπεδα

αυτοεπιπεδουμενα εποξειδικα δαπεδα, πολυουρεθανικες βαφες, μεθακρυλικες βαφες

Δάπεδα εποξειδικά, αυτοεπιπεδούμενα πάχους 1-4mm, και με βαριά κονιάματα 5-20mm

εποξειδικο δάπεδο Omega-textill        εποξειδικο δάπεδο Omega-textill 8

μεγάλη αντοχή  σε θλίψη, τριβή, κρούσεις, βαριά κυκλοφορία  οχημάτων,  αντιολισθηρά ή όχι, γυαλιστερά ή μάτ. Αντέχουν σε οργανικά- ανόργανα  οξέα, αλκαλικά διαλύματα, άλατα, λίπη, σάκχαρα,  παράγωγα  επεξεργασίας  γαλακτοκομικών, αίματα, καύσιμα, πετρελαιοειδή κ.λ.π, για κονσερβοποιίες, βιομηχανίες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, χημικές βιομηχανίες, βαφεία – φινιριστήρια,  οινοποιίες, ζυθοποιίες,  σοκολατοποιίες,  τυροκομεία, σφαγεία, εργοστάσια ιχθυηρών και επεξ/σίας νωπών ψαριών, αλίπαστα,  κουζίνες,  μαγειρεία, πλυντήρια, αυτοκινητοβιομηχανίες,  Parkings, αεροδρόμια, πολυκαταστήματα, νοσοκομεία και άλλα.

Επιστρώσεις αυτοεπιπεδούμενες λείες 1 – 3mm

εποξειδικο δαπεδο αποθηκης 2      εποξειδικο δαπεδο Omega-Textil 9

Πρόκειται για επιστρώσεις υψηλών μηχανικών και χημικών αντοχών καθώς επίσης υψηλής αισθητικής. Ενδείκνυνται για βιομηχανίες ζυμαρικών, αλευρόμυλους, αρτοσκευασμέτων, φούρνους ψωμιού, νοσοκομεία – κλινικές και γενικά για χώρους όπου απαιτείται εύκολος και τέλειος καθαρισμός. Επίσης λόγω της ωραίας εμφάνισης είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκθέσεις αυτοκινήτων , επίπλων, Supermarket κ.λ.π.

Επιστρώσεις αντιολισθηρές 3-5mm

εποξειδικο δαπεδο λειο - αντιολισθηρο      εποξειδικό δάπεδο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT

Συστήματα προστασίας δαπέδων, πάχους 3 – 5mm, με ισχυρή αντίσταση στην τριβή και κρούση, καθώς και με μεγάλη χημική αντίσταση σε διαβρωτικά διαλύματα οξέων, αλκαλίων, αλάτων και σε οργανικούς διαλύτες. Η ικανότητα αντιολισθηρότητος επιτυγχάνεται, μεσω της πρόσμιξης υλικών μεγάλης σκληρότητος (χαλαζιακή άμμος, κορούνδιο), στην επιθυμητή κοκκομετρία και αναλογία. Ενδείκνυνται για μέρη που πέφτουν νερά, λάδια ή λίπη, όπως συνεργεία αυτοκινήτων, χημικές βιομηχανίες, βιομηχανίες τροφίμων κ.λ.π. Ιδιαίτερα κατάλληλες για χώρους σφαγής, ζώνες πλυσίματος, εμφιάλωσης κ.λ.π.

Αυτοεπιπεδούμενα εποξειδικά πολυουρεθανικά δάπεδα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ Το πρόβλημα της ανερχόμενης υγρασίας είναι πολύ σημαντικό στις υπόγειες κατασκευές αλλά και στις κατασκευές που απλώς επικάθηνται του φυσικού εδάφους.Η συμπεριφορά των τριχοειδών δημιουργεί άνοδο της υγρασίας μέχρι και ένα μέτρο πάνω από την στάθμη του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, με απότέλεσμα τις αποκκολλήσεις των σουβάδων και την είσοδο του νερού. Πολύ περισσότερο όταν είμαστε πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος όπου συναντούμε αρνητικές υδροστατικές πιέσεις αναλόγως του βάθους μέχρι και 10ατμ. Τις περιπτώσεις αυτές συναντούμε σε όλα τα υπόγεια κτίσματα από σκυρόδεμα ή τοιχοποιείες, και κυρίως σε περιοχές κοντά στη θάλασσα αλλά και σε όλες τις δεξαμενές σκυροδέματος που περιέχουν νερό πόσιμο, θαλασσινό, τροφικές διαλύσεις, απόβλητα, πισίνες, βιολογικούς  κ.λ.π. Το πρόβλημα λύνεται με την εφαρμογή ειδικών τσιμεντοειδών ατεγανωτικών κονιαμάτων ατην αξωτερική ή ακόμη καιεκ των υστέρων στην εσωτερική πλευρά των εκτεθειμένων επιφανειών, αφού ακολουθηθεί η κατάλληλη προεργασία, όπως φαίνεται στα κατωθι σκαριφήματα. στεγανοποίηση υπογείου 2στεγανοποίηση υπογείου 1ανερχόμενη υγρασία τοίχων 1 στεγανοποίηση επένδυση πισίνας 1 Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, κατάλληλα για συνεχή επαφή με πόσιμο νερό και συνοδεύονται με πιστοποιητικά ποιότητας από Διεθνείς Οργανισμούς.