Αθλητικά δάπεδα, εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συνθετικοί χορτοτάπητες

Ελαστικές επιστρώσεις δαπέδων στίβου

Για ελαστικές επιφάνειες στίβου, μπάσκετ, βόλλευ, τέννις, χαντμπωλ, σχολείων, αντιολισθηρές, χωρίς ραφές, ελαστικά ομοιογενείς, ανθεκτικές στη τριβή, παντός καιρού με ομοιόμορφο πάχος και ευκολία στη συντήρηση και επιδιόρθωση, σε χρώματα πράσινο ή κόκκινο.
Μπορεί να είναι υδατοπερατό ή μη υδατοπερατό.

Η υπόβαση είναι προκατασκευασμένη ανάλογα με τη χρήση της τελικής επιφάνειας, ενώ η τελική στρώση στρώνεται επί τόπου διασφαλίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ομοιογένεια στο πάχος και στο υλικό χωρίς ραφές σε όλη την επιφάνεια του γηπέδου.

δαπεδα για στίβο

  1. Τελική Ελαστική Πολυουρεθανική Στρώση
  2. Αντικρασδαμική Υπόβαση
  3.  Συγκολλητικό Υλικό
  4. Ασφαλτική Τελική Στρώση
  5.  Ασφαλτική Εξισωτική Στρώση
  6.  Αδρανή Υλικά
  7. Φυσικό Έδαφος

 

Δάπεδα πολλαπλών χρήσεων, κλειστών γυμναστηρίων μπάσκετ, βόλευ.

δαπεδο μπασκετ βολευ χαντμπολ     ελαστικο δαπεδο βολευ μπασκετ χαντμπολ 2

Ελεύθερα κραδασμών, εύκολα στις συνδέσεις και ενώσεις, κατάλληλα για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, ηχοαπορροφητικά, κατάλληλα για ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης, υψηλής αντοχής.

Συνθετικοί χορτοτάπητες

τεχνητο χόρτο για γήπεδα 2 τεχνητο χόρτο τρόπος εφαρμογήςτεχνητο χόρτο τρόπος τοποθέτησης

Συνθετικοί χορτοτάπητες, για γήπεδα ποδοσφαίρου, τέννις, γυμναστικής, προπονήσεων, στρατιωτικά γυμνάσια, γκόλφ, δραστηριότητες παντός καιρού.
Συνδυάζει και εξασφαλίζει αντοχή, μακροζωία, ελαστικότητα και σταθερή συμπεριφορά της μπάλας ανεξαρτήτως καιρού και ελαχιστοποίηση του κινδύνου τραυματισμού των αθλουμένων. Τα πλεονεκτήματά του μεγιστοποιούνται με τη σωστή υπόβαση απορρόφησης κραδασμών.

Δάπεδα ασφαλείας Για παιδικές χαρές

δαπεδα ασφαλειας για παιδικές χαρές

Για παιδικές χαρές όπου οι επιφάνειες από καουτσούκ ελαττώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών απορροφούν τους κραδασμούς, δεν έχουν αιχμηρές άκρες και είναι επαναχρησιμοποιήσιμες.
Τα στοιχεία από καουτσούκ είναι πλάκες ελαστικές, κυβόλιθοι, πλάκες πεζοδρομίου, γωνίες περίφραξης σκαμμάτων άμμου και γωνιακά- τριγωνικά τελειώματα.

Για δάπεδα άρσης βαρών, αερόμπικ, ενόργανης και ελεύθερης γυμναστικής, πολεμικών τεχνών, δάπεδα πολλαπλών χρήσεων.

 

 

 

 

 

Αθλητικά δάπεδα, εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συνθετικοί χορτοτάπητες

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ Το πρόβλημα της ανερχόμενης υγρασίας είναι πολύ σημαντικό στις υπόγειες κατασκευές αλλά και στις κατασκευές που απλώς επικάθηνται του φυσικού εδάφους.Η συμπεριφορά των τριχοειδών δημιουργεί άνοδο της υγρασίας μέχρι και ένα μέτρο πάνω από την στάθμη του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, με απότέλεσμα τις αποκκολλήσεις των σουβάδων και την είσοδο του νερού. Πολύ περισσότερο όταν είμαστε πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος όπου συναντούμε αρνητικές υδροστατικές πιέσεις αναλόγως του βάθους μέχρι και 10ατμ. Τις περιπτώσεις αυτές συναντούμε σε όλα τα υπόγεια κτίσματα από σκυρόδεμα ή τοιχοποιείες, και κυρίως σε περιοχές κοντά στη θάλασσα αλλά και σε όλες τις δεξαμενές σκυροδέματος που περιέχουν νερό πόσιμο, θαλασσινό, τροφικές διαλύσεις, απόβλητα, πισίνες, βιολογικούς  κ.λ.π. Το πρόβλημα λύνεται με την εφαρμογή ειδικών τσιμεντοειδών ατεγανωτικών κονιαμάτων ατην αξωτερική ή ακόμη καιεκ των υστέρων στην εσωτερική πλευρά των εκτεθειμένων επιφανειών, αφού ακολουθηθεί η κατάλληλη προεργασία, όπως φαίνεται στα κατωθι σκαριφήματα. στεγανοποίηση υπογείου 2στεγανοποίηση υπογείου 1ανερχόμενη υγρασία τοίχων 1 στεγανοποίηση επένδυση πισίνας 1 Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, κατάλληλα για συνεχή επαφή με πόσιμο νερό και συνοδεύονται με πιστοποιητικά ποιότητας από Διεθνείς Οργανισμούς.