Χαλαζιακά δάπεδα – πετρινο χαλί – Stone carpet

Χαλαζιακά αντιολισθητικά διακοσμητικά δάπεδα για περιβάλλοντες χώρους πισίνας,  πάρκα,  πλατείες

Διακοσμητικές επιστρώσεις δαπέδων και τοίχων για εσωτερικούς η εξωτερικούς χώρους σε μεγάλη ποικολία χρωματικών συνδοιασμών με τις έγχρωμες χαλαζιακές άμμους  DORFNER

Σύστημα τελικής επένδυσης με χαλαζιακή άμμο και ειδικές διαφανείς ρητίνες (epoxy, PU, acrylic) που εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια δαπέδου, τοίχου, πισίνας και περιβάλλοντος χώρου, καθώς επίσης σε σκάλες, μπάνια, πάγκους κουζίνας, έπιπλα κλπ. Η πλέον πρωτοποριακή επένδυση για πισίνες, δαπέδα, τοίχους, μπάνια, πάγκους κλπ. Γνωστή και ως χαλαζιακό ή πέτρινο χαλί (stone carpet).
Ενιαία επιφάνεια χωρίς αρμούς – Αμέτρητες αποχρώσεις – Πολλές κοκκομετρίες – Αντοχή σε εξωτερικό χώρο

χαλαζιακό δάπεδο - πέτρινο χαλί

Φυσική αίσθηση άμμου

Η χαλαζιακή επένδυση είναι ελαφρώς ή περισσότερο ανάγλυφη, αναλόγως της κοκκομετρίας που επιλέγεται από τον πελάτη.  Είναι αντιολισθηρή και προσφέρει ευχάριστη, απολύτως φυσική αίσθηση άμμου.Σε δάπεδα εσωτερικού χώρου, μπάνια ή πάγκους κουζίνας, η χαλαζιακή επένδυση σφραγίζεται πλήρως με ειδική ρητίνη δημιουργώντας λεία και κλειστόπορη επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα και δεν δημιουργεί εστίες μικροβίων.

χαλαζιακό δάπεδο - πέτρινο χαλί1

Επένδυση χωρίς αρμούς

Η χαλαζιακή επένδυση εφαρμόζεται από ειδικευμένα συνεργεία, επάνω σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια, όπως τσιμεντοκονία, μπετό, πλακάκι, μωσαϊκό, μάρμαρο, ξύλο κλπ. Εφαρμόζεται σε πάχος στρώσης από 3 έως 20mm (αναλόγως της κοκκομετρίας) αντικαθιστώντας τις κλασσικές επενδύσεις (πλακάκι, μάρμαρο, πέτρα, ξύλο, βαφή), προσδίδοντας ιδιαίτερο στυλ και αναδεικνύοντας κάθε χώρο και περιβάλλον.

χαλαζιακό δάπεδο - πέτρινο χαλί5

  • Αψογη αισθητικη
  • Υψηλή ποιότητα
  • Ενιαία επιφάνεια χωρίς αρμούς
  • Αμέτρητες αποχρώσεις
  • Πολλές κοκκομετρίες
  • Αντοχή σε εξωτερικό χώρο

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΑΛΑΖΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ

Φυσική Άμμος

Εγχρωμη Άμμος

 

 

 

 

 

Χαλαζιακά δάπεδα – πετρινο χαλί – Stone carpet

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ Το πρόβλημα της ανερχόμενης υγρασίας είναι πολύ σημαντικό στις υπόγειες κατασκευές αλλά και στις κατασκευές που απλώς επικάθηνται του φυσικού εδάφους.Η συμπεριφορά των τριχοειδών δημιουργεί άνοδο της υγρασίας μέχρι και ένα μέτρο πάνω από την στάθμη του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, με απότέλεσμα τις αποκκολλήσεις των σουβάδων και την είσοδο του νερού. Πολύ περισσότερο όταν είμαστε πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος όπου συναντούμε αρνητικές υδροστατικές πιέσεις αναλόγως του βάθους μέχρι και 10ατμ. Τις περιπτώσεις αυτές συναντούμε σε όλα τα υπόγεια κτίσματα από σκυρόδεμα ή τοιχοποιείες, και κυρίως σε περιοχές κοντά στη θάλασσα αλλά και σε όλες τις δεξαμενές σκυροδέματος που περιέχουν νερό πόσιμο, θαλασσινό, τροφικές διαλύσεις, απόβλητα, πισίνες, βιολογικούς  κ.λ.π. Το πρόβλημα λύνεται με την εφαρμογή ειδικών τσιμεντοειδών ατεγανωτικών κονιαμάτων ατην αξωτερική ή ακόμη καιεκ των υστέρων στην εσωτερική πλευρά των εκτεθειμένων επιφανειών, αφού ακολουθηθεί η κατάλληλη προεργασία, όπως φαίνεται στα κατωθι σκαριφήματα. στεγανοποίηση υπογείου 2στεγανοποίηση υπογείου 1ανερχόμενη υγρασία τοίχων 1 στεγανοποίηση επένδυση πισίνας 1 Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία, κατάλληλα για συνεχή επαφή με πόσιμο νερό και συνοδεύονται με πιστοποιητικά ποιότητας από Διεθνείς Οργανισμούς.